TOGETHER UNIQUE IN PACKAGING

Argos Packaging & Protection

Argos is sinds 1998 leverancier, kennispartner en product van verpakkingen en beschermende materialen. Met een veelzijdig en enthousiast team leveren en produceren we een breed assortiment verpakkingen en beschermende materialen voor o.a. de Bouw-, Sierteelt, AGF-, Retail-, Food en Industriesector.

Samen ontwikkelen en produceren we innovatieve en milieuvriendelijke producten die passen bij de behoefte van onze klanten. Wij kunnen onze klanten voorzien van het best mogelijke advies, passend bij het verpakkingsvraagstuk, de organisatie en de markt waarin deze actief zijn.

We gaan verder dan alleen het leveren van verpakkingen en beschermende materialen. Aan onze collega’s de taak om samen met onze partners innovatieve en duurzame verpakkingen te ontwikkelen die producten beschermen, bijdragen aan de presentatie van een product, dienen als informatiedrager en hiermee de consument voorzien van alle benodigde productinformatie. Samen met onze partners, medewerkers en klanten kijken we wat er simpelweg beter kan.

Waar en wat kunnen we optimaliseren in het verpakkingstraject? Wat is er nodig om aan de wensen van de klant te voldoen? En hoe kunnen we samen slim omgaan met onze grondstoffen en daarmee een bijdrage leveren aan een beter milieu? In alles wat we doen, kiezen we voor het allerbeste en zorgen we ervoor dat onze klanten volledig ontzorgd worden en zich kunnen focussen op hun corebusiness. Samen kiezen we voor slim en efficiënt verpakken en beschermen.

Meer informatie?
Naar de website!