TOGETHER UNIQUE IN PACKAGING

Het Westlandse bedrijf Base Packaging introduceert vandaag als eerste een milieuvriendelijke afvalzak die voor 85% gemaakt is van suikerrietafval.

Lees meer …

Karton en water. Vaak geen goede combinatie. Maar niet voor de SUMBOX! De SUMBOX is ontwikkeld ter vervanging van de traditionele EPS polystyreen bakken en heeft een hele lijst aan voordelen.

Lees meer …

Ocean Clean Up heeft ruim 4 weken geleden 'System 001' ingezet in het Great Pacific Garbage Patch. Geïnteresseerd? Lees dan hieronder verder!

Lees meer …

Uitgewerkt door onze ontwerpster Sanne Kuiper. Deze molen komt uit onze eigen productie en is digitaal bedrukt met inkten op waterbasis. Mooi & milieuvriendelijk. Is het geen plaatje?

Lees meer …

Eind januari is er een nieuwe slitter geinstalleerd, die de grote papierrollen in kleinere stroken snijdt.

Lees meer …

De trailer van de nieuwe vrachtwagen van de Best Packaging Group is nu ook afgeleverd! Geheel beplakt met het logo van de BPG.

Lees meer …

Vanaf 1 januari 2016 rijdt de BPG met eigen transport. We hebben een mooie, nieuwe wagen beplakt met ons logo, waarmee we uw bestellingen netjes kunnen afleveren.

Lees meer …

Sinds begin juni is Monsterbox de trotse eigenaar van een nieuwe plottermachine! Dit betekent dat zij nog meer en nog sneller kartonnen verpakkingen kunnen plotten.

Lees meer …

De Sail is weer van start gegaan in Amsterdam. De Best Packaging Group was erbij en heeft de tallships binnengehaald!

Lees meer …

Op zaterdag 13 juni hebben we met alle bedrijven van de Best Packaging Group een gezellige familiedag gehad op het strand van Monster.

Lees meer …

De nieuwe website van de BPG is online! Op deze website vindt u alle informatie over de aangesloten bedrijven. Samen kunnen wij uw vraagstuk realiteit maken!

Lees meer …